Bazarin Instagram-arvonnan säännöt

 1. Kampanjan järjestäjä
  Bazar Kustannus, Lönnrotinkatu 18 A, 00120 HELSINKI, Y-tunnus 0599340-0.
 2. Osallistumiskelpoisuus
  Kampanjaan saavat osallistua vähintään 13 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kampanjaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.
 3. Kampanjaan osallistuminen ja osallistumisaika
  Kampanjaan voi osallistua Instagramissa lisäämällä kommentin Bazar Kustannuksen kyseistä arvontaa koskevaan julkaisuun. Osallistumisaika alkaa heti, kun arvonnasta on ilmoitettu Instagramissa, ja päättyy julkaisussa kerrottuna ajankohtana. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä osallistumisessa. Kampanja ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima. Kampanjasta vastaa järjestäjä, ei Instagram. Osallistumalla osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvontaa koskevassa päivityksessä Instagramissa.
 4. Palkinnot ja voitonjako
  Palkintoina arvotaan kolme (3) Saari, joka repesi -kirjan ennakkokappaletta. Yhden palkinnon arvo on 26.90 €. 
 5. Voittajille ilmoittaminen, henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa
  Kunkin kampanjaan osallistuneen tietoja käytetään ainoastaan kampanjaan osallistumisen tunnistamiseksi sekä voitosta ilmoittamista ja palkintojen lähettämistä varten. Voittajille ilmoitetaan Instagramin kautta 18.1.2024 mennessä. Voittajien nimet voidaan julkaista Instagramissa Bazar Kustannuksen sivulla. Palkinnon lunastamiseksi voittajan on otettava ohjeiden mukaisesti yhteyttä järjestäjään 21.1.2024 mennessä.