Huhtikuun houkuttelevat uutuuskirjat

Huhtikuun uutuuskirjat johdattavat vierailemaan italialaisessa pikkukylässä, tutustumaan Tokion poliisilaitoksen kiemuroihin ja pohtimaan elämän ja kuoleman kysymyksiä.

Rafel Nadal Farrerasin Palmisanon kirous (suom. Satu Ekman) on tarina kahdesta suvusta kahden maailmansodan välissä ja miehestä, joka taistelee kohtaloaan vastaan. Nadal Farrerasin kerronta kuvaa Italian saappaan kantaan sijoittuvan pikkukylän elämää rehevästi ja vastaanpanemattoman konstailemattomasti.

Lue lisää kirjasta >>

Japanilaisen Hideo Yokoyaman 64-uutuusdekkarissa (suom. Markus Mäkinen) tokiolainen poliisi ryhtyy tutkimaan uudelleen neljäntoista vuoden takaista kidnappausdraamaa ja löytää jotain, minkä varjelemiseksi hänen kollegansa ovat valmiita uhraamaan uransa ja jopa henkensä. Juonikas japanilainen dekkari saapuu kirjakauppoihin 16.4. mennessä.

Lue lisää kirjasta >>

Anne Bert sai 59-vuotiaana tietää sairastavansa parantumatonta tautia, joka vääjäämättä johtaa kivuliaaseen kuolemaan. Bert halusi päättää kuolemansa hetkestä itse ja muutti Belgiaan, jossa armokuolema on laillinen. Annan itseni kuolla (suom. Taina Helkamo) on puheenvuoro hyvän kuoleman puolesta. Kaunis ja kaihoisa teos muistuttaa elämän lyhyydestä ja arkisiltakin tuntuvien asioiden hämmästyttävästä kauneudesta. Annan itseni kuolla saapuu kirjakauppoihin 18.4. mennessä.

Lue lisää kirjasta >>

 

Huhtikuussa kauppoihin on ilmestynyt myös kaksi uutuuspokkaria! Nina Georgen Pieni bistro Bretagnessa (suom. Veera Kaski) on merentuoksuinen tarina uusista mahdollisuuksista, joihin tarrautumalla kaikki harmaa, elämätön elämä katoaa sydämestä kuin rantahiekkaan piirretty viiva. Lue pokkarista lisää täältä.

Alan Bradleyn On hieno paikka haudan povi (suom. Maija Heikinheimo) jatkaa Flavia de Luce -dekkarisarjaa. Yhdeksännessä osassa 12-vuotias harrastelijasalapoliisi yrittää löytää sisältöä merkityksettömältä tuntuvaan elämäänsä järkyttävän perhetragedian jälkimainingeissa. Tutustu pokkariin täällä.

Toivotamme huikeita huhtikuisia hetkiä uutuuskirjojemme parissa!