Huhtikuun hienot uutuuskirjat

Huhtikuun uutuuskirjamme tarjoavat perhe-elämän kiemuroita, tunnelmallista jännitystä ja mielikuvituksen lentoa. Esittelyssä koskettava rakkausromaani, herkullinen dekkari, kaksi lastenkirjauutuutta sekä huhtikuun pokkarit ja äänikirjat!

Vauhdikkaan Typy-tytön seikkailut jatkuvat nyt kirjassa Typy ja nokkela noita. Tällä kertaa Bertta-täti vie Typyn leikkipuistoon, mutta siellä ei ole ketään muita leikkimässä ja tätikin vain istuu penkillä lukemassa. Yhtäkkiä nousee kummallinen tuulenpuuska ja ilmassa on kimaltavaa pölyä. Leikkipuiston puuhun laskeutuu sinitukkainen noita, joka loihtii taikapölyllään mitä ihmeellisimpiä asioita. Typy joutuu seikkailuun, jollaista ei ollut osannut toivoakaan. Sanna Iston ja Eppu Nuotion valloittava tarina ja Sari Airolan ilmeikkäät kuvat ovat täynnä vauhdikkaan pikkutytön energisyyttä ja lennokasta mielikuvitusta. Typy ja nokkela noita on saatavilla painettuna kirjana. Ilmestymispäivä: 1.4.

Lue lisää kuvakirjauutuudesta >>

Kymmenvuotias William on kaikki kaikessa Jessicalle. Hänen vuokseen Jessica on valmis tekemään mitä tahansa, jopa matkustamaan kesäksi Ranskaan, jotta poika saisi tutustua isäänsä Adamiin. Olipa Jess itse Adamista mitä mieltä tahansa. Catherine Isaacin Sinusta, minusta, kaikesta (suom. Pirjo Ruti) on paitsi nokkela rakkausromaani myös koskettava kertomus perheestä ja rohkeasta naisesta, joka oivaltaa, että elämän hauraus ei vähennä sen kauneutta. Sinusta, minusta, kaikesta on saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 2.4.

Lue lisää ja tutustu lukunäytteeseen >>

Pääsiäinen on koittanut idyllisessä Three Pinesin kylässä. Joukko kyläläisiä osallistuu spiritismi-istuntoon vanhassa hylätyssä talossa, mutta istunto menee pahasti pieleen ja yksi osallistujista kirjaimellisesti säikähtää kuoliaaksi. Erikoisen tapauksen selvittämiseksi tarvitaan jälleen rikoskomisario Armand Gamachen ja hänen tiiminsä apua. Louise Pennyn herkullisen Three Pines -dekkarisarjan kolmas osa Kuukausista julmin (suom. Susanna Paarma) on saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 7.4.

Lue lisää ja tutustu lukunäytteeseen >>

Paola Pääsky poikineen saapuu Pikkusaarelle kaukaa Andalusiasta, ja pitkän lennon aikana yksi matkalaukuista on kadonnut. Paola on pulassa, sillä laukussa oli soittorasia ja ilman sen musiikkia pääskypojat eivät saa unta. Ilta on jo pitkällä, joten on lähdettävä viipymättä etsimään kadonnutta matkalaukkua. Yön kulkijat löytävät kiiltomatoja ja yöperhosia, tähtitaivaan ja nuotiopaikan, mutta löytävätkö he unisoittorasian? Eppu Nuotion kirjoittama ja Saara Vallinevan kuvittama Paola Pääsky ja kadonnut soittorasia on perheen pienille suunnatun Pikkusaari-sarjan kolmas osa. Kuvakirjauutuus on saatavilla painettuna kirjana. Ilmestymispäivä: 23.4.

Lue lisää lastenkirjauutuudesta >>

 

Pokkariuutuudet

Huhtikuussa kauppoihin on ehtinyt myös kaksi uutuuspokkaria. Alan Bradleyn rakastetun Flavia de Luce -dekkarisarjan kymmenes ja toistaiseksi viimeinen osa Kuolon kultaiset kiehkurat (suom. Maija Heikinheimo) lähtee käyntiin Flavian siskon Ophelian häistä. Hääseremonia ei kuitenkaan suju aivan perinteisen kaavan mukaan, ja outojen sattumien ketju huipentuu juhlavastaanotolla, kun hääkakun keskeltä paljastuu irtileikattu sormi.

Pokkarina on nyt saatavilla myös Nina Georgen Uniin eksyneet (suom. Sanna van Leeuwen), joka on viisas, koskettava ja maaginen tarina rakkaudesta. Kirja herättää pohtimaan elämää tukahduttavia pelkoja ja rohkaisee sovintoon oman menneisyyden kanssa, jotta tulevaisuus olisi mahdollinen.

 

Äänikirjauutuudet

D. B. Johnin Pohjoisen tähti (suom. Kristiina Vaara) on hengästyttävä jännäri Pohjois-Koreasta. Helmikuussa painettuna ja e-kirjana ilmestynyt trilleri on nyt saatavilla myös äänikirjana.

Christian Rönnbackan Antti Hautalehto -dekkarisarjan jo aiemmin äänikirjoina ja e-kirjoina julkaistut teokset Kaikki mikä kiiltää, Tuonen korppi ja Majakka ovat nyt saatavilla Bazarin julkaisemina ja uudella kansiasulla. Sarja jatkuu elokuussa kahdeksannessa Antti Hautalehto -dekkarissa, joka kantaa nimeä Ruska.  

 

Aurinkoista ja lukuelämyksien täyttämää kevättä!