Huhtikuun herkulliset uutuuskirjat

Huhtikuun uutuuskirjamme tarjoavat lempeää ja viiltävää jännitystä sekä kurkistuksen Kreikan repivään lähihistoriaan ja maailmankuulun näyttelijän, Jim Carreyn, elämään. Tutustu kaikkiin huhtikuun uutuuksiin täällä!

Louise Penny johdattaa Three Pines -dekkarisarjansa viidennessä osassa Kuolettava kertomus (suom. Timo Korppi) rikoskomisario Armand Gamachen tiimeineen syvälle metsään, halki Pohjois-Amerikan mantereen ja takaisin Three Pinesin kylään totuuden perässä. Kuka murhasi keskellä metsää satumaisten taideaarteiden keskellä asuneen erakon? Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 13.4.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Brittiläinen Victoria Hislop on tinkimätöntä taustatyötä tekevä kirjailija ja taitava kertoja, jonka historiallisissa romaaneissa mennyt aika herää eloon yhtä aistittavana kuin tämä päivä. Uutuusromaani Ne, joita emme unohda (suom. Laura Jänisniemi) on sydäntäsärkevä kuvaus Kreikan repivästä lähimenneisyydestä ja samalla kauniisti punottu rakkaustarina. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 15.4.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Muistoja ja muita tarinoita (suom. Kristiina Vaara) on näyttelijä Jim Carreyn puolielämäkerrallinen romaani, jossa mikään ei ole totta mutta kaikki on todellista. Carrey ja Dana Vachon ovat kutoneet faktaa ja fiktiota railakkaasti sekoittavan tarinan muun muassa näyttelemisestä, Hollywoodista, agenteista, kuuluisuudesta, etuoikeuksista, ystävyydestä, rakkaudesta, addiktiosta, pelosta, yhteisestä sielustamme, Kanadasta ja maailman katastrofaalisesta lopusta. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 20.4.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Paulo Coelhon suosikkiteokset Zahir (suom. Sanna Pernu) ja Piedrajoen rannalla istuin ja itkin (suom. Jarna Piippo) ovat nyt saatavilla uusina, kovakantisina lahjakirjoina! Zahir on kertomus suuresta rakkaudesta, joka ei jätä rauhaan. Rakkaudesta, joka voi olla jumalainen siunaus tai hulluutta lähentelevä riivaus. Piedrajoen rannalla istuin ja itkin on herkkä rakkausromaani kahdesta ihmisestä ja heidän taistelustaan rakkauden ja elämän merkityksen löytämiseksi. Molemmat kirjat ovat saatavilla painettuina, ilmestymispäivä 22.4.

Lue lisää kirjasta Zahir >>

Lue lisää kirjasta Piedrajoen rannalla istuin ja itkin >>

Journalisti Heloise Kaldanin ura on romahtamispisteessä, kun hän saa kirjeen murhasta etsintäkuulutetulta Anna Kieliltä. Toisaalla konstaapeli Erik Schäfer löytää ensimmäistä kertaa vuosiin johtolangan Kielin olinpaikasta. Schäferin uppoutuessa tutkimuksiin jokainen yksityiskohta vaikuttaa johtavan Heloise Kaldaniin. Anne Mette Hancockin Ruumiskukka (suom. Salla Korpela) aloittaa viiltävän jännittävän Kaldan & Schäfer -trillerisarjan. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 27.4.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

 

Uutuuspokkarit

Huhtikuussa ilmestyi kaksi uutuuspokkaria. Jill Mansellin Kaikki alkoi salaisuudesta (suom. Pirjo Ruti) tarjoaa ystäviltä tuntuvia henkilöhahmoja, yllättäviä käänteitä ja nokkelaa sanailua. Tämä kirja saa auringon paistamaan suoraan sydämeen! Catherine Isaacin Sinusta, minusta, kaikesta (suom. Pirjo Ruti) on paitsi nokkela rakkausromaani myös koskettava kertomus perheestä ja rohkeasta naisesta, joka oivaltaa, että elämän hauraus ei vähennä sen kauneutta.

 

Äänikirjauutuudet

Uutuuskirjojen lisäksi kaksi vanhempaa suosikkia julkaistiin huhtikuussa äänikirjoina. Sarah Larkin Uusi-Seelanti-sarjan toinen osa Maorien laulu (suom. Sanna van Leeuwen) on unohtumaton tarina siirtomaa-ajan ihmisten kohtaloista. Katherine Pancolin eläintrilogian päätösosa Central Parkin oravat ovat surullisia maanantaisin (suom. Lotta Toivanen) on elämäniloa kupliva lukuromaani pariisilaisen perheen elämästä.