Helmikuun hurmaavat uutuuskirjat

Helmikuun uutuuskirjoissamme käsitellään ihmissuhteita reippaan railakkaassa romaanissa ja tiheätunnelmaisessa trillerissä, kurkistetaan kapellimestarin salaperäiseen maailmaan ja kerrotaan masennuslääkkeiden lopettamisen vaikeudesta. Tutustu kaikkiin helmikuun uutuuksiin täällä!

Käytännöllisen filosofian emeritusprofessori Timo Airaksinen tarkastelee Himon ilo -tietokirjassa viihdyttävään tyyliinsä seksin kenttää ja pohtii seksuaalisuuden salaisuuksia nyt ja tulevaisuudessa. Himon ilo on kolmas osa trilogiaa, jossa Airaksinen käsittelee suomalaisia arvoja. Sarjan aiemmat osat ovat Jäähyväiset uskonnolle ja Hyvinvointivaltion hylkäämät. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 2.2.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Reissuvihko K-18 on hulvaton tehtävä- ja päiväkirja, jonka sivuille voit kirjata oudoimmat osumasi, innokkaimmat ihailijasi ja mehukkaimmat treffimuistosi. Täysosumaa odotellessa voit pelata profiilikuvabingoa, askarrella tikkataulun, värittää mandalaa tai vaikka kokeilla rohkeushaastetta. Tämä kirja auttaa myös silloin, kun oma vakiintunut tai perheellinen ystäväpiirisi ei joko ymmärrä, tajua tai jaksa kuunnella vuodatuksiasi. Huumoripitoisen täytettävän kirjan on kirjoittanut Tarja Virolainen ja taittanut sekä kuvittanut Susanna Appel. Saatavilla painettuna kirjana. Ilmestymispäivä: 4.2.

Lue lisää kirjasta >>

Romanttisten komedioiden stereotypiat saavat kyytiä Elina Kilkun riemastuttavassa uutuusromaanissa Vaimovallankumous. Kilkun tavaramerkkejä ovat reippaan railakas, absurdiksikin paisuva huumori, yhteiskunnallisesti terävä silmä ja luja luottamus ystävyyden kantavaan voimaan. Vaimovallankumous pohjautuu suosittuun, samannimiseen Storytel Originals -äänikirjasarjaan. Saatavilla painettuna kirjana. Ilmestymispäivä: 9.2.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Pekka Hako piirtää teoksessaan Linnunradalla – Kapellimestari Hannu Linnun matkassa lähikuvan kapellimestari Hannu Linnusta, hänen taustastaan ja ammatillisesta kasvustaan sekä työstään kansainvälisillä konserttilavoilla ja Suomessa. Teoksessa Lintu kertoo myös ajattelustaan sekä hänelle tärkeistä säveltäjistä ja sävellyksistä. Lisäksi tietokirja kurkistaa konserttiyleisöltä piilossa oleviin hetkiin kulissien takana eri puolilla maailmaa. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 11.2.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Ilona Tuomisen esikoistrillerissä Ja jollen sinua saa 29-vuotias Riia Haapakorpi löytää kotinsa läheltä urheilukassin, jonka sisältä häntä tuijottavat irti leikatun pään silmät täynnä kauhua. Tapauksen todistajana Riia joutuu yhteyksiin poliisin kanssa, ja tutkimusten edetessä ja uusien todisteiden myötä alkaa näyttää vahvasti siltä, että paloittelusurmalla on jokin yhteys häneen. Tiheätunnelmaiseen jännitysromaaniin punoutuvat nuoren naisen kasvutarina ja rakkaus, jolla on pedon kasvot. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 18.2.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Masennuslääkkeet on tarkoitettu tilapäiseksi avuksi, mutta niistä luopuminen saattaa olla vaikeaa. Jenny Rostainin tietokirja Irti masennuslääkkeistä käsittelee masennuslääkkeitä, lääkityksen lopettamista ja toipumisen välineitä uusimman tiedon ja tositarinoiden avulla. Vaikka lopettaminen tuntuu usein pelottavalta, on kirjan tarina lupaus siitä, että jokaisella on mahdollisuus toipua. Saatavilla painettuna, e-kirjana ja äänikirjana. Ilmestymispäivä: 25.2.

Lue lisää kirjasta ja tutustu lukunäytteeseen >>

Uutuuspokkarit

Helmikuussa ilmestyi kaksi jännittävää uutuuspokkaria. Camilla Stenin kylmiä väreitä nostattava Kadonnut kylä (suom. Jänis Louhivuori ja Risto K. Träff) vie lukijan kauas syrjäseudulle avun ulottumattomiin. Tarina pitää otteessaan kuin arvoituksellinen hylätty kylä, joka ei aio päästää irti luokseen eksyneistä vieraista. Tomas Gadsin terävän psykologinen Luopiot jatkaa rikosromaanisarjaa, jonka keskiössä on Lounais-Suomen poliisin erikoisyksikkö, Ryhmä Halme. Sarjan toisessa osassa rikoksen jäljet ulottuvat itärajan taakse.

Äänikirjauutuudet

Uutuuskirjojen lisäksi helmikuussa ilmestyi äänikirjat kahdesta vanhemmasta suosikista. Katherine Pancolin elämänmakuisen eläintrilogian toinen osa Kilpikonnien hidas valssi (suom. Lotta Toivanen) jatkaa viihdyttävää ja rohkaisevaa tarinaa pariisilaisista sisaruksista. Sarah Larkin Uuteen-Seelantiin sijoittuva Valkoisen pilven maa (suom. Sanna van Leeuwen) aloittaa herkullisen sukusaagan kaukaisesta maorien maasta.